HAVE- OG PARKANLÆG I VEJLE, AARHUS OG OMEGN

​Skal der laves nyt have- og parkanlæg, eller trænger det eksisterende til en kærlig hånd, kan vi udføre opgaven. Vi har erfaring inden for en bred vifte af opgaver og kan tilbyde mange gode løsninger.

Solide resultater

Beslutningen om et have- eller parkanlæg er ikke altid ligetil. Hvad er formålet, og skal det kombineres med belægning eller en ”ren grøn opgave”?

Her kan vores anlægsgartnere være behjælpelige, så I får præcis den løsning I ønsker. Vi garanterer et solidt og pænt resultat, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Rådgivning inden for have- og parkanlæg

Hvad enten I ønsker et have- og parkanlæg med mange elementer, eller det er en mindre opgave, står vores anlægsgartner til rådighed lige fra idéudvikling til sidste hånd er lagt på projektet.

Ønsker I at høre mere om vores arbejde i Horsens, Aarhus, Vejle og omegn? Fang os på telefon 75 66 91 80, så vi kan tage en snak om jeres næste projekt.

Kontakt os her!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Svend Erik Lind A/S opbevarer disse oplysninger *
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Virksomheden & CVR

Svend Erik Lind A/S

CVR: 11839835

Adresse & postnummer

Kontakt

​Telefon: 75 66 91 80

E-mail: s.e@se-lind.dk