​ENTREPRENØR MED EN MODERNE MASKINPARK

SVEND ERIK LIND A/S er en moderne entreprenør, der laver alt inden for:

  • Autoriseret kloakmester - kloakarbejde
  • Anlægsarbejde
  • Brolægningsarbejde - belægningsarbejde
  • Jord- og betonarbejde

-for erhverv, kommunale instanser og private i Aarhus, Vejle og det øvrige Østjylland.

Vi er et moderne entreprenørfirma med egen maskinpark

En moderne entreprenør råder naturligvis over en effektiv og opdateret maskinpark, og vores udvalg af maskiner og udstyr betyder, at vi kan udføre både store og små totalløsninger inden for alle vores arbejdsområder som entreprenør.

Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere er velkvalificerede og løbende bliver efteruddannede, ligesom de har alle de rigtige certificeringer, der er nødvendige for at kunne arbejde for en entreprenør. Derfor kan vi altid garantere et pænt og solidt resultat, der bliver som aftalt og med den nødvendige grundighed, så vi ikke behøver at komme tilbage for at rette fejl.

Ring til os hvis du ønsker et besøg af en entreprenør

Hvis du har brug for en entreprenør til brolægning, kloakarbejde, anlægsarbejde samt jord- og betonarbejde er du velkommen til at kontakte os hos SVEND ERIK LIND A/S i Horsens. Vi kommer gerne ud for at lave en besigtigelse, hvis det er nødvendigt for at afgive et uforpligtende tilbud, eller hvis du behøver råd og vejledning til at tage den rette beslutning.

Du kan ringe til os på 75 66 91 80, men du kan også vælge at skrive til din entreprenør på vores e-mail, der er s.e@se-lind.dk. Derpå kan vi aftale nærmere, herunder hvornår det passer dig bedst med et møde.

Kontakt os her!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Svend Erik Lind A/S opbevarer disse oplysninger *
 

Virksomheden & CVR

Svend Erik Lind A/S

CVR: 11839835

Adresse & postnummer

Kontakt

​Telefon: 40 80 93 20

E-mail: s.e@se-lind.dk