​​ENTREPRENØR DER KAN HJÆLPE MED STORT OG SMÅT

SVEND ERIK LIND A/S er en moderne entreprenør, der laver alt inden for:

  • ​Autoriseret kloakmester - kloakarbejde
  • Anlægsarbejde
  • Brolægningsarbejde - belægningsarbejde
  • Jord- og betonarbejde

-for erhverv, kommunale instanser og private i Aarhus, Vejle og det øvrige Østjylland.

Moderne entreprenørfirma med egen maskinpark

Vi er et moderne entreprenørfirma, der råder over en effektiv og opdateret maskinpark. Vi har et stort udvalg af maskiner og udstyr, hvilket betyder at vi kan udføre både store og små totalløsninger inden for alle vores arbejdsområder som entreprenør.

Kvalitet er vigtigt for os og vi har fokus på altid at levere et pænt og solidt resultat. Vores medarbejdere er velkvalificerede og har alle de nødvendige certificeringer. Samtidig sørger vi for, at vores medarbejdere løbende bliver efteruddannede, så vi altid kan sikre dig den bedste og mest effektive løsning. 

Ring til os hvis du ønsker et besøg af en entreprenør

Hvis du har brug for en entreprenør til brolægning, kloakarbejde, anlægsarbejde, samt jord- og betonarbejde er du meget velkommen til at kontakte os hos SVEND ERIK LIND A/S i Horsens. Vi kommer gerne ud for at lave en besigtigelse, inden vi giver et uforpligtende tilbud. Vi står også altid klar med gode råd og vejledning. 

Du kan kontakte vores entreprenør på telefon 75 66 91 80, eller skrive på vores e-mail s.e@se-lind.dk og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Kontakt os her!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Svend Erik Lind A/S opbevarer disse oplysninger *
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Virksomheden & CVR

Svend Erik Lind A/S

CVR: 11839835

Adresse & postnummer

Kontakt

​Telefon: 75 66 91 80

E-mail: s.e@se-lind.dk