BROLÆGNING I VEJLE, AARHUS OG OMEGN

​Hos SVEND ERIK LIND A/S har vi stor erfaring inden for brolægning, som vi udfører for en bred vifte af kunder. Vores medarbejdere er faguddannede brolæggere, som altid sørger for et godt resultat, der matcher dine ønsker.

Forskellige opgavetyper af brolægning

Vi kan håndtere både store og små opgaver inden for brolægning og vi stiller gerne op, uanset om du skal bruge hjælp til stier, indkørsler, fortove, overkørsler eller noget helt andet,

Vores kundesortiment og arbejdsmæssige erfaring spænder vidt - lige fra de større brolægnings projekter for erhverv og offentlige instanser, til private.

Fokus på det gode håndværk

Vi uddanner løbende nye unge mennesker, som sammen med vores erfarne svende garantere dig et godt resultat udført med fokus på det gode håndværk inden for brolægning.


​Kontakt os og hør mere

Hos SVEND ERIK LIND A/S giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 75 66 91 80 for at høre mere om vores arbejde i og omkring Horsens, Aarhus og Vejle

Kontakt os her!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Svend Erik Lind A/S opbevarer disse oplysninger *
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Virksomheden & CVR

Svend Erik Lind A/S

CVR: 11839835

Adresse & postnummer

Kontakt

​Telefon: 75 66 91 80

E-mail: s.e@se-lind.dk